Toužím
Anotace: ...a sním...no abyste byli v obraze:jednou jsem to hrozně podělala s jedním klukem...no mám ho pořád ráda a jsme kamarádi...
Vstoupil jsi do mých snů
pomalu a zvolna
Proč ne i do mých dnů?
Nedochází ti, že jsem volná?
Přiznávám je to už dávno,
jako blesk z čistého nebe,
štěstí se na mě tenkrát smálo
a já chtěla jen Tebe...
Já tě chtěla a chci stále
chci s tebou být napořád.
Ty však odemne držíš se dále
a chceš být jen kamarád..
Přečteno 690x
Tipy 5
Poslední tipující: kleopatra.sedma, W.O.K.O., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)