Netopýří píseň
Anotace: ... mám Tě a Ty víš...
Zpívám si píseň netopýří
zpívám tak vysoko
že mne neslyšíš
Zpívám o pocitech co víří
v ozvěnách duše
a padám ještě výš
Zpívám si píseň hlavou dolů
slova si skládám pozpátku
ve světle bloudím
ve tmě lovím duše
jen od neděle do pátku
V sobotu něžně složím křídla
a postavím se na nohy
zatáhnu drápky
a potom zpívám sladce:
tak mně tu máš můj předrahý!
Zpívám si píseň s meluzínou
ten zpěv se v srdci zachvěje
teď jsem tu já
snad zítra budeš s jinou
ráno je vrah
noc křídlem svým mne přikryje
Zpívám si píseň netopýří
zpívám a letím temnotou
to abych trefila
zas zpátky k tobě
já chci žít věčnou sobotou!
Přečteno 616x
Tipy 17
Poslední tipující: Noc17, Holis, Aťan, Elena Suchomel, Marfuša, Bíša, jedam, Liv, Erion Fate, Pišák
Komentáře (5)
Komentujících (5)