Anotace: Byla jsem po ní dost zmatená. Bývalá láska mi zamotala hlavu, naštěstí mi ji můj miláček rychle rozmotal :)
..ahoj..v profilu uvádíš..že Ti básně moc nejdou....myšlenku..máš..atmosféru..také..tahle mi přijde velmi erotická....doporučuji ale...si trochu pohrát se slovy....takhle Tvé básně působí..velmi..nezrale..
07.02.2008 20:29:00 | Fallen