Nechápu
Já nechápu
Co nechápeš?
Myšlení některých lidí
Koho?
Jedné osoby,která si hraje
Hraje? Jak? S čím?
Hraja si ošklivě, se mnou, mými city
Cože?!
Ano, nejdřív svádí a pak se nebaví
Jak jen může...
Já nevím
Tak se ho zeptej
Ptala sem se
A?
Nic
Proč nic?
To je právě to co nechápu
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: SWEET13, niky x), Ďáblí-andílekO:-), just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)