Křídla andělí
Anotace: sen je krásné milovat, jen nepoznat že křídla andělí jsou zlomená
Jsi vzorný manžel,jsi milenec mnoha milenek
jsi čisté srdce uvnitř špíny,
bolí z toho u srdce...
kolem tebe mnoho lidí je, kdo však pomůže??
kdo obět položí za tvé srdce
kdo ponese tvůj kříž..
jen láska má tolik síly a může křičet do nebe
lásko za tebe
však špína života, a neřest je zde..
ne to není čistá láska jako lednový sníh
to je křehkost křídel andělích zlomených
sen v mysli je krásné milovat,
však nepoznat pravdu
neb ta bolí ještě víc než zlomená křídla andělí
Přečteno 943x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Black*Death, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)