Štětcem na nábřeží
Anotace: jako ostatne kdekoli jinde ;) (obcas si clovek - mozna dokonce i basnik - klidne muze dovolit byt romanticky, myslim)
Ten malíř, co nás maluje
štětcem na nábřeží,
musel zaspat dobu svou.
Z železného mostu padají
do řeky staleté smutky
(trochu to rezavě drnčí)
Rackové opile zanotují
a umělec se dává do práce
(barvu už má i ve vousu)
Město se koupe ve zlatě,
vítr třpytí se v řece,
přesně jak to má být.
Tak honem, než slunce zapadne
za komín dávno už vyhaslý,
tak špinavý a krásně zbytečný.
Tohle nemůže nikdy nakreslit,
říkám si a držím tě za ruku.
Pevně...
Přečteno 444x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, Duhová, Majdík, její alter ego, Jiparo, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)