zlozvyk
Anotace: nejde jen dávat...
Ubitá slovním výpraskem,
v šatech se smutečním leskem,
houpám se v iluzích
já hloupá,
a zpívám z plných plic....
Nechci málo,
chci zatraceně víc....
Zasáhla mě vlna závislosti,
v rouše své nevinosti,
zlámu já ti všechny kosti...
Byl jsi jen můj zlozvyk
mám Tě plná záda
vyplazuji na tě jazyk
už tě nemám ráda!
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, V e r u n k a, Ďáblí-andílekO:-), kavec, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)