Snění o princi
Anotace: Dětské sny málokdy přežijí dospělost.
Na předměstí mezi laťkami zbořeného plotu
sní holčička s culíky o svém princi.
Sní... Můj zamilovaný, dokonalý, úžasný.
Jak roste, pomalu zjišťuje, jak jsou sny kruté.
Zamilování zmizí mávnutím proutku,
Nejúžasnější si nezaváže ani vlastní tkaničky,
Dokonalý zapomene dítě ve školce
a Můj... iluze mladé nevěsty.
Holčička s culíky dospěla...
Přečteno 357x
Tipy 10
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Psavec, Štěpina G, jesterka, Bžunda, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)