Když se.....

Když se.....

Anotace: Pro ní:-)

Když se oči
nás dvou setkají
pavučinu snů
utkají.

Když se oči
nás dvou setkají
šeptám ti zamilovaná
slůvka potají.

Když se oči
nás dvou setkají
všechny ledy v mém
srdci roztají.

Když se oči
nás dvou setkají
chci křičet
že láska k tobě
se netají.
Autor Sparhawk, 05.02.2008
Přečteno 680x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Mraveneček, simsa, Bíša, Traci, jedam, Milásek, Bžunda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí