Máš mne oravdu ráda?!
Anotace: Láska před spolužitím.Pro mladé páry.
Máš mne opravdu ráda?!
Máš mne ráda
jak nosiče nebo majetek
či hračku nebo zázračného džina
na splnění svých potřeb-lidských přání !
Nebo mne máš ráda
jak člověka s jeho tužbami
po štěstí,kráse,plném životu
po jehož boku životem chceš jít !
Máš mne opravdu ráda
láskou nesobeckou pro mne
či svoji sebeláskou pro sebe !
Ujasni si to prosím
než bude pozdě
abychom si po probuzení z tak zvané-lásky-
neláli,nevyčítali
nezlořečili a nebyli zklamáni
z plytkosti,z nedomyšlenosti
svých představ a přání
a nekazili si ten drahocenný čas života !!!
1980
Komentáře (0)