O větru ve vlasech
Anotace: Psala jsem ji v hodně krátkém době, tak omluvte případné chyby:)...
Nezávislost
vůně květin a vítr
/ve vlasech/
Touha
až do konečků prstů
/vlastnit tě/
"Proč?"
šeptáš
/slzy v očích/
Chci
snažší žití
/s tebou? bez tebe?/
Čas
zkouška soužití
/propadáme/
Nezávislost
vůně květin a vítr
/ve vlasech/
Touha
až do konečků prstů
/být svobodná/
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: pawliiik, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)