Chybíš mi
Prohlížím si fotky její
a bolest mne poutá
Stíny se mi smějí
když se plazí z kouta
Celý svět na mne padá
je to neřízený volný pád
Krásná, žádostivá, mladá
nehty vášní zatínala do mých zad
Vteřiny smíchu a radostí
vystřídají roky nicoty
Nekonečný smutek a bolesti
pohltí štěstí, zbudou trampoty
A tak tu sám hledám řešení
na hrázi přehrady mých snů
Chci zastavit to myšlenek běsnění
Chci ukončit tu bolest osamělých dnů
Přečteno 1025x
Tipy 11
Poslední tipující: oliver, Lexisa, verushka, Martanka, melebele, lalej
Komentáře (2)
Komentujících (2)