Anotace: . . .
Jaké si vybereš přátele,takovou pak sama zůstaneš a můžeš lkát nad jménem vypadlým z úst opilce,můžeš si připadat jako kurva uplakaná "lítostí svých osamělostí" .....ten verš je mimořádně dobrý !!!
07.02.2008 11:27:00 | lacrimae
i zlitej a smradlavej houmles ... může vydechnout v úžasu v chvilce mdlého rozpoznání ... neopakovatelného zázraku ....
... doprdele, to je krása ...
*- ... a pak, ... ten zbytek jsi již beze zbytku napsala na závěr ...
06.02.2008 10:07:00 | HarryHH