Smutná slečna
Anotace: neučesané, ze mě, o mně, pro smutné slečny..
Kdopak ti dal
smutek do tváře?
A pak se smál
S tou maskou lháře?
Slečno smutná,
proč ty slzy?
Vždyť Láska je nutná,
i když někdy mrzí.
Zažeň chlad,
co v srdci nosíš.
Po lásce máš hlad
a tiše o ni prosíš.
Pro jednou už neváhej,
vždyť život věčný není
a v sázku srdce dej
i odvaha se cení.
Přečteno 404x
Tipy 22
Poslední tipující: Apostata, Andulýk, LisSe, pavlis, Kyle, Danah, .K.r.i.s.t.y., blue, její alter ego, La Suneteto, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)