Hledej..
Znám jednu řeku
tahle sladká není
slz řeka k breku
je celé mé jmění
mám ještě něco
zrezavělou jehlu
vpíchne se lecos
do paty nemehlu
chtít to vše můžeš
nic z toho Ti nedám
jen noční můře
s níž se v noci shledám
do ouška jehly
polezu za stínem
popelem lehly
dny jež byly jiné
hledej, jsem jako
jehla v kupce sena
půjde to hladko
v jmění mám terč jména
Přečteno 386x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Andee, vodnař, pavlis, Veru, maena, el viento, Traci, Woski, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)