Čekání na zázrak...
Mám v hlavě plno otázek,
ale stejně mi na ně neodpovíš.
Mám tolik něžných přání,ale
stejně mi je nesplníš.
Mám srdce na dvě půlky,ale
ani jednu neslepíš.
Mám v očích nepřečtené řádky
ale chyb se nikdy nezbavíš.
Mám chladné dlaně,jsou pořád studené
Nedokážeš mi je zahřát,protože máš
srdce z kamene.....
Jsi možná naděje, tam někde v dáli
Jsi krutý k těm co tě mají tolik
...Rádi....
Buď otazníkem nebo pomlčkou
Na papír napiš řádek s dvojtečkou
Kde pokračování je na další straně
Tam snad bude dlouhá čára a... konec!
Přečteno 521x
Tipy 16
Poslední tipující: Woski, Modrý Adept, estrellita, Bean, Zuris, Nessy, V e r u n k a, jesterka, Simísek, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)