Láska
Když se slovo LÁSKA vysloví,
každý si něco jiného představí.
Pro někoho jsou to toulky
ruku v ruce rozkvetlou zahradou.
Pro jiného je to milování
na pláži pod noční oblohou.
Ale co je opravdu láska?
Jak vyjádřit všechny ty pocity?
Láska je pro mne:
První záchvěv nervozity,
když se mi podíváš do očí.
První znění ticha,
když promluvíš a čekáš odpověď.
Slastné a zároveň strašné
šimrání v břišní krajině,
když pozoruji tvůj obličej tajně.
Láska je spása i prokletí,
pohltí nás v každém století.
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: china white
Komentáře (1)
Komentujících (1)