Mlsání
Anotace: ta minulá se mi nelíbila, tak jsem to smazal a celé přepsal
Nasypu si tě do pusy
jako hrst rozinek
celou tě ocumlám
půjdeš spát nahá
bez šminek
Oloupu si tě jak banán z Kostariky
spolknu hladově
jak krajta mřížkovaná
tvoje delikátní vůně
zůstane ve mně
navždy uschovaná
Vypiji tě hltavě
jak těžké víno z Tokaje
znavení laskáním
znovu si dolijeme
až po kraje
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka rosy, janewe
Komentáře (2)
Komentujících (2)