Stmívá se blázínku
Anotace: Ach jo zase je mi smutno :-(
Stmívá se blázínku
Není již svítání
Paprskem posledním
Píši své pokání
Stmívá se blázínku
Slunce již zapadá
Stejně tak naděje
Pozvolna uvadá
Stmívá se blázínku
Není již pomoci
Duši svou setmělou
Vrhám já do noci
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, ziriant, pejrak, danav, Ďáblí-andílekO:-), Danah, Klíček
Komentáře (5)
Komentujících (5)