Pacifik
Anotace: Když si rybka popláče, že jich má oceán moc...
Ostrovy potopíš dnes i zítra
Mezi vlny milování
Na dno svého nitra
Chvíli kterou neuchrání
Objetí slaného oceánu
Jen tvé kapky pálí
Vědí že nezůstanu
Tady ani v dáli
Dech hladinu nestačí
Na němých rtech
Ať své ticho otočí
Zázraku do útěch
Přečteno 371x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, Isobel, Azazen, 0-0, zzlatý, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)