Anotace: jen taková kraťoučká blbůstka..
Neboj. To tvé poznání lásky z druhé strany musí být. Láska a utrpení spolu souvisí a je to velké tajemství. Prožíváš to, protože žiješ. A jednou poznáš, že to trápení ti působí veliké Světlo, pro jehož záři vidíš tmu. Trpělivost. Je to normální.
25.02.2008 07:06:00 | IvoMaria