VÍŠ?
Chci říct, víš
chybíš !
Někdy víc
a někdy míň
ale vždy chybíš !
Ať už v náruči
v dlani
při spaní...
Jsou tisíce chvil...
kde bych byl...
kdybych netoužil...
Ať dnes, či jindy
třeba na svatýho Dindy
nechci být bez Tebe, nikdy !
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)