Pro něj
Anotace: Zase dvě krátký, a zase dvě najednou:)
I.
Slunce už vstalo, rozhodilo vlasy,
na zemi se podívalo, uzřelo té krásy.
Nikomu nedalo, hltalo ji pro sebe,
proto Ti přeju dobré ráno,
dřív, než mi Tě sebere.
*
*
II.
Stejská se mi miláčku,
sedím tu na obláčku,
koukám smutně na zem,
jsem do Tebe blázen...
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: Santinan Black, zzlatý, Psavec, Demedalex, blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)