Přesyceni
Anotace: byli jsme prostě.
Byli jsme prostě
přesyceni
návalů slov a kalamářů
byli jsme příliš
ponořeni
do mouder loňských kalendářů.
Byli jsme syti
sebe
šli jsme do ker i stínů,
a plni blízkosti
proklínali se navzájem.
Byli jsme prostě
prosyceni vůní soumraku
tou těžkou esencí kouře
čpělo to z nás
my dva tak spolusami
sebe plni
přeplněni.
(Byli jsme prostě
přesyceni
sebou, ba i světem.)
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: spare, excited, adida, Psavec, Šerák, fialová, Lady Carmila
Komentáře (3)
Komentujících (3)