Anotace: . . .
Ad Durman, co by se ti taky jinak asi mohlo líbit,než "kurvo zkurvená"....že jo...kurva!
09.02.2008 20:57:00 | lacrimae
Ta mě teda ohromila tak, že ani nevím, co jsem původně chtěla vizdvihnout ;-) Protože jsem se v tom všem ztratila, TAKŽE to shrnu tak, že se mi to líbilo všechno. Prostě všechno! Báseň super jako celek, ale některý věci se mi tam líbí i samy o sobě. Třeba to "Ty kurvo zkurvená..." Úplně v tu chvíli jako bych to slyšela a zapadlo mi to tam...
Fakt povedená básnička!!!
09.02.2008 17:39:00 | Liss Durman
..to víš, že jsem žena!;)..a bezdětná samozřejmě:)..a jestli mě chceš poznat..ničemu se nebráním;)..ráda poznávám nové lidi..a ještě raději lidí tvůrčí:-)
07.02.2008 11:39:00 | Andrea Vatulíková
Pokouším si představit mladou ženu,která píše takovou poezii. Docela ráda bych ji poznala už třeba jen proto, abych se přesvědčila,že ta báseň nebyl jen nějaký zlý sen . . . mimochodem,jsi ještě bezdětná . . . ? . . . pokud jsi vůbec žena . . . ?
07.02.2008 11:18:00 | lacrimae
Líbí se mi,i když tak ne moc veselé téma,přesto je "čerstvá":)Můžu jen přát,aby inspirací nebyla vlastní zkušenost! -S-
07.02.2008 10:36:00 | Skywalker