Požár
Anotace: Taková vyznávací..pro mého miláčka
Jsi má láska, jsi má něha,
Jsi má lesní tůňka bezbřehá.
Jsi má láva, jsi můj žár,
V srdci mém rozdmýchal jsi požár.
Požár, jež jasným světlem svítí v dál,
Na to aby nás osud navždy spolu zanechal..
Přečteno 466x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Necro Immortalis, 0-0, Karmínka
Komentáře (2)
Komentujících (2)