Cesta do ráje rozkoše
Stojím tu před zraky milenců
Nahá
Jiskry se zarývají pod kůži
Bezbolestně
/Amor zase přestřelil/
Touha
Naše stará známá
Hoří
Hrozí výbuchem
Šíp zkrvavený vášní
Zlomil tvé váhání
A odvál zábrany
Tiše se propadám
Do hlubin
Stoleté rozkoše
Která víří prach
Na křídlech záchvěvů bolesti
Tělo propadá peklu
A duše
Ta duše
Která si chtěla hrát na nevinnou
Odlétá do krajin…….
..........kde neexistuje slib cudnosti.
Přečteno 470x
Tipy 28
Poslední tipující: brooklyn, Roger, Klíček, Bíša, Juan Francesco de Faro, Šerák, Barunka=o), jitro, Pišák, Danah, ...
Komentáře (12)
Komentujících (10)