To není ze slušnosti
Jsi nezdolné torpédo
pod hladinou bolesti
tvůj cíl není ničit
říká zasažený
Máš v sobě unikát
co nevystavuješ na odiv
já se na něj stále dívám
říká hrdý pozorovatel
Úspěšně pracuješ
na rekonstrukci mého
pohledu na svět
na rovinu
jen mezi námi
přivádíš mě k šílenství
v tělesných křivkách
a já ti chci poděkovat
že se už necítím
jako postava
z nečteného románu
které autor přisoudil
století jednotvárně
bušícího srdce
tak Ti tedy děkuji
má lásko
Přečteno 554x
Tipy 31
Poslední tipující: Marcella, Žqáry, Lota, HarryHH, Bíša, el viento, pavlis, Severka, isisleo, jedam, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)