Milá Hannazko, beru si tyto verše osobně a dělá mi to moc dobře! Seš kouzelnice, nebo čarodějnice, nebo obojí?
A Ty nutíš chlapy chlastat? Joj! To by se mi líbilo!!!
Mě zatím všechny ženský chlast jenom zakazovaly. Proto jsem radši vopuštěnej, se svym věrnym půllitrem.
04.04.2008 18:38:00 | Glooaming
Tvoje poezie asi ne, ale to jak mě nutíš chlastat mě asi brzo zabije! :o)))
08.02.2008 17:15:00 | G30R63
svět se děje ve zvláštních intervalech
smutku a bolesti
a ty jsi to o čem jsem snívala v krabičce od pastelek*
07.02.2008 13:33:00 | Rozárenka