Anotace: O jedné milé francouzce jenž pobláznila moje mladé srdce, chtivé lásky jako žebrák zlata.
přidávám se k Sunny.
Tahle je opravdu kouzelná...
(Já vím, dneska bych se za krátké komenty měla omluvit já... ale.. oba víme, že někdy raděj nekomentovat...viď? :)
17.07.2006 08:48:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
V tobě je budoucnost:o)až jednou něco vydáš, prosím, mysli na jednu Sunny co ti tak moc drží palečky a podepiš se ji na první stránku své knihy. Bude ti moc vděčná...
24.03.2006 14:03:00 | Sunny