Nevím proč . . .
Poplašené stádo zatáčí ke svahu
Kopyta znějí výhrůžným rytmem
Pokouším se odhadnout
kam až doběhnou
Ve větru přimhouřím oči
Bodavé jehličky vánice
odvanou rytmický zvuk
v poryvu vichřice
Nevím proč
zkouším se nadechnout toho ledu
Snad abych si připomněl
náš první polibek
Nevím proč . . .
Snad pro tající vločky prvého sněhu
které Ti uvízly
. . . tenkrát ve vlasech . . .
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Lota, isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)