Jen ještě chvíli . . .
Anotace: - Ledové víno -
Sbírka:
Oáza
Už si nevzpomínám
jak to vlastně tehdy bylo
když závoj smutku
se zlehka vlnil ve vánku
(mezi námi)
Nebylo těžké
zahlédnout i ztracenou jiskru
v jejím pohledu
Asi vím
co mi potřebuješ oznámit . . .
Netrap se tím
Víš že Tě miluji
a proto není nic
co by mne zranilo
když jde o Tvoje štěstí
když . . .
Jen chvíli postůj
Chtěl bych si zapamatovat Tvé oči
Jen chvíli postůj
a podej mi naposled teplo svých dlaní
Jen ještě chvíli postůj
Chtěl bych naposled políbit
. . . Tvé hebké rty
Netrap se tím . . .
Víš že Tě miluji . . .
Přečteno 380x
Tipy 12
Poslední tipující: Myrja, ona, Marfuša, Lucie Teru, spare, Martanka
Komentáře (3)
Komentujících (3)