Z deníku smutné holky 2
Anotace: další den je taképlný smutku a stesku...
V noci vůbec nespala,
kdyby mohla, tak by plakala...
Neměla se koho chytit,
potřebovala Tě u sebe cítit!
Celý den jí bylo špatně,
nebýt smutná, šlo jí pracně.
Myslela neustále na Tebe,
už mít Tě chce u sebe...
CHYBÍŠ JÍ !!!
Komentáře (0)