Kde láska přebývá
Anotace: o lásce na celý život
měl jsem lásku mladou s dlouhými vlasy
jak se jím říká paprsky slunce
už to pár lét bude
co o zapomenutí bojuji
zdají se mi o ní sny častěji
než jak často s ní jsem byl
a tak mi mé srdce tiše šeptá,
neboj se samoty, lásku v sobě máš
Komentáře (0)