Šedá
Otáčím se stále dokola,
není tu nic, žádná opora,
jen suchá tvrdá zem.
Hrabu pod sebou prsty,
utápím slzy v šedé prsti,
opájím se snem.
Zkrvavené dlaně mi ztuhly
a až ten šrot půjde do truhly,
nepomůže ani šém.
Krev smáčí mrtvá chodidla,
zčernala, zmrtvěla, vystydla,
ale nebylo to zlem.
Maso hnije a kosti blednou,
život skončí chutí bědnou,
jako můra za sklem.
Láskou svou smrt neopiješ,
ale bez ní život neprožiješ,
tak jen se Ďáble tlem!
Přečteno 370x
Tipy 14
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Já Esther Ruth, C.alwen, Bíša, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)