do rozpaků se dostávám"..
.
Slunce se zrodilo
a Ty se směješ..
.
ať to s tím humorem
nepřeženeš..
Ruku pevně mi stlačíš
v panenkách svých zračíš
pravdu životní..
.
Je před bouří
či po ní..
Ty dva ďolíčky
jemně se vlní
A pak jen ke mně se přitulíš
a ústa vyšpulíš..
.
"Co, co je..?
co zase chceš..?"
.
*jsme si souzeni*
zase tak hravá není a pokud ano, tak krásně. Po dlouhé době mě neco uspokojilo
21.05.2008 21:38:00 | její alter ego
po dešti se smíchem je mi tak lehce,
čtu dálší básničky - stejně - do deště se mi nechce
15.02.2008 22:54:00 | ni.va
Viděl jsem vás před deštěm
viděl jsem vás po dešti,
snad vás uvidím i po bouři
Nostradamus
***
07.02.2008 22:29:00 | j.c.
Krásná a hravá jak prosluněné letní ráno :-) Nač ten strach, smích je přeci dobrá věc... ;-)
07.02.2008 21:16:00 | Lisa.Ginmi