Anotace: .
taky bych už měla spát, a mě zlobí net. nejdu ... potom, a měla bych jít hned
10.02.2008 00:19:00 | ni.va
Když dotýkám se srdcem,
tak nevnímám minuty,
touha je mým vládcem
a těla v jedno splynuly.
Když břehu nechci dosáhnout,
plout jen v stálé věčnosti,
náš čas navždy ovládnout
a brouzdat v horké lačnosti...
Krásné básničky, těším se na stý skvost...:-))
08.02.2008 21:15:00 | Milásek
99...
to až mi jednou bude,
třeba si řeknu: "Díky,
nebyly to dny chudé,
mohla jsem poznat lásku
a dotek lidských dlaní,
hřejivou náruč citu,
v ní slastné usínání.."
(a teď se těším
na další tvou nádhernou,
stou básenku!! :o))
08.02.2008 11:39:00 | Cecilka