Sám
Sám a jen sám po tvém srdci toužím.
Sám a jen sám miluji tě napořád.
Sám a jen sám kolem tebe kroužím.
Mne a jen mne odsouváš...
Nechtěla jsi mou lásku,
nechtěla jsi odpověď.
Své srdce zavřela jsi,
neumíš jej otevřít zpět...
Ateď prosíš...sama.
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)