K výšinám
Anotace: ...pojď a roztáhni ruce, proletíme se...spolu až k výšinám..Miluju tě! =*
Zastudíš mě mezi řádky
konečně můžu přivřít
OČI
a zavrnět slastí...
Pohladíš mě řasami
po šíji, jemně mě
POLECHTÁŠ
a políbíš /vždyť víš kam/
Rukama pochopíš můj
CHTÍČ
ovládneš těla touhou až...
...spustíme
sami
sebe k VÝŠINÁM!
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, grázlík, jesterka, Heda, Psavec
Komentáře (0)