Miluji
Anotace: Stále miluji, ale ten komu mé srdce patří je už dávno pryč
Miluji tvůj usměv,
jak štěstím září.
Miluji tvůj dech,
když se ti v hrudi tají.
Miluji tvé dotyky,
jsou jak elektrický výboj.
Miluji tvé pochyby,
když v mysli svádíš boj.
Miluji tvou povahu,
snažím se s ní poprat.
Miluji tvou náladu,
někdy je to rychlý obrat.
Miluji tvé tělo,
touhy mé rozehrává.
Miluji tvou výbušnost,
i to se někdy stává.
Miluji tvé myšlenky,
i když je neznám.
Miluji tvou duši,
ale přístup k ní nemám.
Miluji tvá slova,
umí mě pohladit.
Miluji tvůj elán,
umí mě pohltit.
Miluji na tobě vše,
i když to tak nevypadá.
Miluji tě tak jako nikdy nikoho,
jsi má láska pravá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)