Chybíš mi …
Stále tě chci!
Stačí jen napsat!
Zdají se mi o tobě sny!
Poselství poslat!
Udělala jsem hroznou chybu!
Nevím, jak ji vzít zpět!
Žiji v temném stínu!
Lásko, vrať se mi, hned!
Ta bolest mě ničí!
Chci s tebou být stále!
Mé srdce po tobě křičí!
Jsem sama v tichém sále!
Jestli máš ještě zájem,
napiš pár milých řádek!
Čekám na tebe jak blázen,
který věří v tvůj dárek!
Jestli ti chybím,
pošli krátkou zprávu!
Stále v sobě cítím,
jak moc po tobě prahnu!
Já ti mohu odpřísáhnout,
že jsem stále celá tvá!
Nemohu to bez tebe zvládnout!
Miluji tě, to jsem celá já!
Komentáře (0)