Přání pána Boha
Anotace: Jen mé pocity,chtěly prostě ven na svět a já je v sobě dusit dlouho neumím...
Když vidím tě jít ulicí,
cítím své srdce bijící.
Když vidím tě autem jet,
mé srdce roste jako květ.
Myslím na tebe nocí i dnem,
zda spolu ještě někdy prožijem.
To co jednoho zářiového dne,
kde ruka ruku v parku mne.
Polibků pár jsi mi dal,
lehounký větřík vál.
V tu chvíli krásně mi bylo,
přála jsem si,aby to neskončilo.
Čas byl chvíli jen a jen náš
a já se ptám,jestli rád mě alespon trošku máš.
Na odpověd stále čekám
a předčasně se reakce tvé lekám.
Tak proč trápíš mě dál,
nechci aby jsi mi lhal.
Radši pravdu mi řekni,
očkem naposledy na mě mrkni.
Pochopím že nemůžu tě mít,
z nebe mi bude stále lít.
Bez tebe nemá život můj smysl,
zbude mi jen bolavá mysl.
Tak neohlížej se a jdi dál,
pán Bůh si to tak asi přál...
Přečteno 432x
Tipy 6
Poslední tipující: zzlatý, estrellita, Xindy, jesterka
Komentáře (0)