No, obvykle mi tenhle styl básní úplně nesedí, ale z tohohle čiší upřímnost. Je strašně vidět, že tohle opravdu cítíš, úplně to z toho křičí...a to je dobře, moc dobře.
10.02.2008 22:23:00 | Franti
Nehcem člověka vidět, ni znát, přesto si v našich myšlenkách a srdcích chce hrát ... těžko jej vyhnat.
09.02.2008 18:27:00 | NikitaNikaT.