blázne...
Anotace: se debatilo o tom co je to klišé... :o)
Sbírka:
5767/5768
.
...mám tě TAK hluboko pod kůži
že nikomu nesednu na růži
teda spíš lep či špek
/na ten vlastně neskočím/
pohlédni mi zhluboka do očí -
vidíš tam ten vztek
co se mnou lomcuje?
...my pikle spolu ukujem
a do ticha noci hvězdy zazáří
až zjistím že mě miluješ
jako švec si mě obuješ
však neodvedeš k oltáři
/kovářova kobyla a ševcova žena/
samou láskou němá
vyhlížím svýho anděla
a ty jeho bělostný hedvábný křídla
co křehký jsou jak bublina z mýdla
co kolem mne tolikrát letěla
v mým srdci máš svý místo
máš mě vážně jistou
a ty to dobře víš
já láskou k tobě hořím
jak sopky na dně moří
když mě políbíš
chvěju se jak osika
má báseň ti nic neříká?!
- a já se TOLIK snažila, vážně!
všechny známý klišé
šeptám ti tu tiše
tak kde tvá láska vázne?!
.
Přečteno 679x
Tipy 20
Poslední tipující: Danger, Milásek, vodnař, Bíša, Psavec, pavlis, Maro Deives, Bean, .K.r.i.s.t.y., Danah, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)