Připadám si sám
Anotace: Jak by řekl Allen Ginsberg: "Vyblitá nálada"
Připadám si sám
kolem mě jen vzduchoprázdno
propadám mezi láskama
popadám dech - - výdech
necítím sílu prorazit skleněnou stěnu
mezi mnou / / a světem těch svobodných
v úších kvílení smičce po propité noci
pak jen dunění basy
a co dál -
nademnou prázdná černá obloha -
"kde jsou" - hvězdy?
- V jiné dimenzi
ve světě romantiky
ve světě kde žít znamená milovat
a ne! -
o přežívání
s těží přesouvám kuličku na počítadle
- prátele
jen pláč
a řev,
- řev o pomoc
nesnáším Tě !!!
zavřela si mě na rok do skleněné věže
Přečteno 500x
Tipy 12
Poslední tipující: Anne Leyyd, Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, hanele m., Martanka, qpal, Mango-Holka, mauvais-ange, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)