Anotace: Hricka se slovy... zkuste napsan nejaky koment budu rada dik : ) (akorad ze puvodne ta graficka uprava vypadala jinak coz me mrzi ze to nevidite : (
Četl jsem ji už tenkrát v prosinci...ty víš moc dobře, jak pěkně píšeš básně.
:-*
24.03.2008 22:19:00 | Diablek
Musím říct, že je to povedená báseňka... Zajímavá... ani nevím, co k tomu vůbec napsat. Opravdu povedené...
21.03.2008 17:31:00 | Gracia
Pěkné...zajímavé..líbí se mi obrat-"v polích, kde rostli růže s bodláčím"- a úbec celý tvůj stil psaní...
01.03.2008 22:15:00 | Serafin
Je to hrozně zvláštní... něco jako komentář se k tomu vymýšlí docela těžko:-) Ale jinak je to hezké, takové myšlenky a obrazy jako ze snu.. S těmi odsazenými řádky, jak jsi mi to tehdy posílala je to ještě o něco zajímavější, to ano:-)
11.02.2008 14:21:00 | Skaja