TY
Anotace: Pár slov pro tebe
Nevím, jak bych ti to do očí řekla,
aniž by mi po tvářích slza stekla.
Ptáš se, zda o tebe stále stojím,
co pro mě jsi a co v tobě vidím.
Upřímnost je to jediné, co ti mohu dát,
jsi brouček, kterého navždy budu milovat.
Jsi má nedopovězená myšlenka,
víš, co v srdci cítím zrovinka.
A i když se mnou často nemluvíš,
vyslechneš mě a mému srdci ulevíš.
Cítím se šťastná a sama sebou,
a je to, lásko, jen a jen tebou.
Víš, čeho chceš dosáhnout v životě,
a já to samé toužím najít ve světě.
Nikdy jsem tak nádherný pocit nezažila,
abych se štěstím v náručí někomu chvěla.
Asi si nečekal takovouto odpověď prostou,
přeji si, ať plody naší lásky dál rostou.
Občas pochybuji, jestli jsem pro tebe pravou,
vím, že nikdy jsem nebyla a nebudu dokonalou.
A kdyby náhodou náš strom štěstí uvadl,
jsi to nejlepší, co mi život přivedl.
Miluji tě! a tato slova mnohem víc znamenají,
jedno nádherné tajemství v sobě ukrývají ...
Přečteno 841x
Tipy 2
Poslední tipující: Blagit, mw--martina
Komentáře (1)
Komentujících (1)