Tajemství
Ledové nebe po kouskách padá
stojím tu sama
kryju záda
dívám se smutně za tebou
myšlenky moje
nepřejdou
už žádný klid a žádné přání
nic
co se štěstí nepřiklání
jen sprchu slůvek
ledových
tak nikdy už se nedovíš
tajemství sladké
nočním zráním
kdy pít jsem chtěla
z tvojich dlaní
tajemství smutné
zůstává
to pravda pravd
je prastará
Přečteno 489x
Tipy 38
Poslední tipující: Verule, labuť, Ďáblí-andílekO:-), Adrianne Nesser, Štěpina G, ona, Lota, jedam, Anastacia-Jane, bobi bobie, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)