Jednou... Snad...
Anotace: "Svět a city jsou zvláštní... Všude skrytá neznámá..."
Stýská se mi, čím dál víc.
Když nejsem s tebou-jako bych byl nic.
Jsi moje světélko v temném dni,
jsi důvod proč pořád jenom sním.
Jsi moje hvězda,
co na nebi krásně září.
Jsi moje láska,
moje všechno, moje mazlí.
Miluji tě, tak proč s tebou nemůžu být?
Nechci tě navždy, chci tě jen na tu chvilku mít.
Obejmout tě
a říct ti...
Jak miluji tě...
Přečteno 633x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, maena
Komentáře (3)
Komentujících (3)