Navždy jen a jen spolu
Anotace: Láska,která trvá na vždy!
Ruku v ruce jít
A jeden druhého mít
Bez tebe už nechci být
Život bez tebe nejde žít
Láska nás spojila
A polibek zasnoubila
My budem spolu dál
A stát někde opodál
Tvoje jemné a pevné obětí
Řekl si:“To je na doživotí“
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Norlein, jedam, kavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)